Corona CT 70 – Tijdloos, veilig, efficiënt

Het raamsysteem Corona CT 70 is de allrounder onder de PVC raamsystemen, met een goede warmte-isolatie en veelzijdig toebehoren. Hieruit wordt onder andere het Corona S-raam vervaardigd.

cava classic rondo
Corona CT 70 Cava
Corona CT 70 Rondo
Corona CT 70 Classic
 

* Brochure CT70 : KLIK HIER

Energie
U ziet het aan de doorsnede van het profiel: de profielconstructie met vijf kamers en een grotere raamdiepte van 70 mm vormt de basis voor een uitstekende isolatie. In combinatie met de omlopende aanslagdichtingen en de warmte-isolerende beglazing ontstaan isolatiewaarden die enkele jaren geleden nog ondenkbaar waren.

Met de Corona CT 70 heeft u een raam dat ook na vele jaren nog even goed zal werken als op de eerste dag. In een eengezinswoning van 1980 met circa 140 m2 nuttige oppervlakte leveren nieuwe ramen uit de bouwreeks Corona CT 70 een energiebesparing op van bijna 16 % in vergelijking met de oude ramen.

bad


Veiligheid
Dankzij het veelzijdige assortiment beslagvarianten kan het raam volgens de gewenste veiligheidsvereisten worden uitgerust.

Sterke stalen profielen in kozijnen en in kozijnen voor inslaande ramen zorgen voor een hoge stabiliteit en een lange levensduur van de ramen. Alle beslagen worden in de rondom lopende stalen wapening veilig en duurzaam veranderd. Ook dit draagt bij tot uw veiligheid en tot de waarde van uw ramen.

kampa_001_790_400x400

Comfort
Nieuwe gay fuck
naked celebrities
gay anime
mobile porn sites
celebrity porn
gay cocks
Black Porn
celebrity porn
naked celebrities
toon porn
ramen zorgen voor meer wooncomfort. Dankzij hun constructie en de gebruikte materialen bieden ze immers een zeer efficiënte geluidsisolatie. Tegelijk houden twee dichtingvlakken ook bij sterke wind de tochtlucht buiten. Bovendien zorgt de optimale transparantie van de huidige isolerende beglazing voor een weergaloze helderheid en lichtinval.

ct70
Design
De Corona CT 70 ramen spreken aan door hun tijdloze vormgeving en hun slanke profielcontouren. Het evenwichtige design van de vleugelcontouren Cava, Rondo en Classic benadrukt de individuele stijl van uw huis. Met een groot aantal kleur- en houtdecors kunt u zowel binnen als buiten voor eigen accenten zorgen.

De Corona CT 70 ramen bieden nog meer – van de enorme keuze in RAL-kleuren tot de mogelijkheid om binnen en buiten verschillende kleuren bij ramen en kozijnen te combineren. En dat uiteraard volledig volgens uw persoonlijke wensen.

Met de Corona CT 70 ramen beschikt u over vele mogelijkheden om uw huis niet alleen aantrekkelijker en charmanter te maken, maar ook om het technisch te optimaliseren en zijn waarde te behouden of zelfs nog te verhogen. De zuivere contouren van de ramen met de smalle aanzichtbreedten vergroten het glasoppervlak van het raam. Dat betekent meer licht, meer helderheid en een open, aangename sfeer.

Profiteer bovendien van de talrijke accessoire-elementen zoals dwarslatten, rolluiken, geleidingsrails voor rolluiken die qua design en kleur gemakkelijk aan het geheel kunnen worden aangepast.

Folienmusterkleuren

meer info :http://www.schueco.com/